Recept
Western ribbetjes en gemarineerde aardappelen
Schotel
Kenmerken
Ingrediënten
- 4 ribben, elk 6 ribben
- 6 eetlepels ketchup
- 1 eetlepel sterke mosterd
- 3 theelepels honing
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepel Provençaalse kruiden
Voor patatos
- 1 kg aardappelen
- 3 eetlepels paprikapoeder
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 theelepels Provençaalse kruiden
- Zout
- Peper
Het recept voorbereiden
Voorbereiding
- Meng alle ingrediënten, behalve het vlees, tot een marinade
- Marineer het vlees met de marinade die u hebt gemaakt
- Gaar vlees naar persoonlijke voorkeur op de grill of in de oven
De patatos bereiden
- Meng alle ingrediënten tot een marinade
- Snijd de aardappelen in kwarten
- Kook de aardappelen
- Marineer de aardappelen
- Bakken of grillen
Aanbevolen drank(en)
–
Suggesties en advies
–