Recept
Tortilla van Mexicaans rundvlees met cheddarkaas
Schotel
Kenmerken
Ingrediënten
- 250 tot 300 g rundergehakt per persoon
- 1 tortillavel per persoon
- 3 plakjes cheddar per persoon
- 40 g witte kool per persoon
- 10 g maïs per persoon
- Olijfolie
- Zout en peper
Het recept voorbereiden
Voorbereiding
- Bak het gehakt in de hete olijfolie en druk het plat tot een dikte van 1,5 cm.
- Breng op smaak met zout en peper. Draai om als ze goudbruin zijn en bak ze tot de gewenste gaarheid.
- Leg de plakjes cheddar op de biefstuk, samen met de witte kool en maïskorrels.
- Laat de cheddar 2-3 minuten smelten en verwarm dan de tortilla’s in de oven of op de plancha.
- Leg de tortilla op een bord, schik de biefstuk erop, rol op en geniet.
Aanbevolen drank(en)
–
Suggesties en advies
–