Recept
Runder tagliata, gekonfijte tomaat, rucola en balsamicocrème op een bedje van tagliatelle
Schotel
Kenmerken
Ingrediënten
- 800 g rundvlees per persoon (indien mogelijk in 1 stuk)
- 160 g rucola per persoon
- 200 g troscherrytomaten
- Balsamicocrème
- Parmezaanschaafsel
- 300 g rauwe tagliatelle
- Olijfolie
- Zout en peper
Het recept voorbereiden
Voorbereiding
- Smeer het rundvlees in met olie, kruid het met zout en peper en bak het 5 tot 6 minuten. Draai naar de andere kant. Bak nog eens 5 tot 6 minuten of tot de gewenste gaarheid.
- Olie de cherrytomaatjes in en snoep ze met een beetje zout en peper.
- Kook de taliatelle 10 minuten in gezouten water, giet af en olie de pasta lichtjes in om hem gemakkelijker op het bord te kunnen leggen.
- Rol de tagliatelle op, snijd het rundvlees in dunne plakjes, schik de plakjes over de pasta en bestrooi met rucola, gekonfijte tomaat, balsamicocrème en Parmezaanschilfers.
Aanbevolen drank(en)
–
Suggesties en advies
–