Runder tagliata, gekonfijte tomaat, rucola en balsamicocrème op een bedje van tagliatelle

Recept

Runder tagliata, gekonfijte tomaat, rucola en balsamicocrème op een bedje van tagliatelle

Schotel

Kenmerken

temps

20 minuten bereidingstijd

Kooktijd 25 minuten

personne

Voor 4 personen

Ingrediënten

  • 800 g rundvlees per persoon (indien mogelijk in 1 stuk)
  • 160 g rucola per persoon
  • 200 g troscherrytomaten
  • Balsamicocrème
  • Parmezaanschaafsel
  • 300 g rauwe tagliatelle
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Het recept voorbereiden

Voorbereiding

  1. Smeer het rundvlees in met olie, kruid het met zout en peper en bak het 5 tot 6 minuten. Draai naar de andere kant. Bak nog eens 5 tot 6 minuten of tot de gewenste gaarheid.
  2. Olie de cherrytomaatjes in en snoep ze met een beetje zout en peper.
  3. Kook de taliatelle 10 minuten in gezouten water, giet af en olie de pasta lichtjes in om hem gemakkelijker op het bord te kunnen leggen.
  4. Rol de tagliatelle op, snijd het rundvlees in dunne plakjes, schik de plakjes over de pasta en bestrooi met rucola, gekonfijte tomaat, balsamicocrème en Parmezaanschilfers.

Aanbevolen drank(en)

Suggesties en advies