Over ons
Wie is Dufrais?
Een beetje geschiedenis
Dufrais door de tijd
In 1968 trad Edouard Detry toe tot het familiebedrijf om de verkoop van verse vleesproducten in supermarkten te introduceren, een innovatief concept dat snel succes had. De originaliteit van het concept lag in de beoefening van het ambachtelijke slagersvak binnen supermarkten, in zekere zin het uitbesteden van de slagersafdeling van supermarkten. In 1992 richtte hij S.A. DUFRAIS op en stelde een kwaliteitshandvest op, dat een benchmark in de sector werd. DUFRAIS is voortdurend in ontwikkeling en biedt een breder scala aan producten en diensten op maat van de behoeften van de klant.
Het bedrijf blijft voorop lopen in de vooruitgang, biedt een “kant-en-klaar” slagerijconcept en moderniseert zijn IT-systemen om aan de nieuwe voorschriften in de sector te voldoen. Met meer dan zestig supermarktvestigingen is Dufrais erin geslaagd om de decennia te overleven en met de tijd mee te gaan. Vandaag de dag is het een modern bedrijf dat voorop loopt in de vooruitgang. Sinds 2003 heeft de tweede generatie van Dufrais, met behoud van de familiegeest van het bedrijf, bijgedragen aan de modernisering van het bedrijf, door niet alleen de productassortimenten maar ook de IT-systemen aan te passen en de organisatie van het bedrijf aan te passen aan alle nieuwe voorschriften in de sector.
producten
winkels
ervaring
Onze geschiedenis
Ontdek de geschiedenis van Dufrais door de ogen van onze verschillende medewerkers.
Onze medewerkers
Ontdek het hart van Dufrais door de ogen van onze medewerkers.
Onze geest
Ontdek onze waarden door de ogen van onze verschillende werknemers.
Onze leden
Ontdek ons team
Bij Dufrais hebben we een team dat er alles aan doet om u zo tevreden mogelijk te stellen. Wij maken er een erezaak van om u de hoogste kwaliteit te garanderen, zowel in ons vlees als in onze service.
Machelart
Logan
Jean
Jacqueline
Onze waarden
100% Belgisch
Met ongeveer zestig verkooppunten in supermarkten kan Dufrais er trots op zijn dat het een innovatief concept heeft opgelegd: de komst van de ambachtelijke slager in het hart van supermarkten (AD Delhaize en Carrefour Market).
Onze waarden
Dufrais kwaliteit
Om ervoor te zorgen dat de hygiënepraktijken in de verschillende verkooppunten correct worden toegepast, heeft Dufrais besloten om zijn autocontrolesysteem (S.A.C.) te laten valideren door een onafhankelijke externe instantie. In elke slagerij wordt een grondige audit uitgevoerd en waar nodig worden er corrigerende actieplannen opgesteld.
Onze waarden
Beheer van de toeleveringsketen
Een kortsluiting, een echt partnerschap tussen fokkers en slagers. Belgische fokkers verbinden zich ertoe om aan strenge voorwaarden te voldoen en ondergaan regelmatige controles op het gebied van fokken, respect voor het milieu en dierenwelzijn. Dankzij de voortdurende traceerbaarheid en zelfcontrole worden alleen stieren van door Dufrais goedgekeurde boerderijen verkocht. Dufrais garandeert u volledige controle over haar producten en verkooppunten.
Onze waarden
Het Belgisch Witblauw ras
Dankzij zijn gepersonaliseerde aanpak, waardoor het bedrijf de beste dieren kan selecteren, zijn lagere verkoopvolumes en de oprichting van een unieke, 100% gecontroleerde en 100% Belgische productieketen, produceert Dufrais alleen Belgisch Blauw vlees van topkwaliteit. De jonge Belgisch Blauwe stieren worden gefokt volgens zeer nauwkeurige criteria en worden voortdurend gecontroleerd, waardoor een onberispelijke vleeskwaliteit wordt gegarandeerd.
Onze waarden
Het rundvleeseffect
- Energie: ongeëvenaarde kwaliteit, uitstekend voor uw gezondheid
- Sector: een unieke sector in België, een 100% Belgisch product
- Fédération: een partnerschap dat elke Dufrais slagerij de kenmerken geeft van een slagerij op de boerderij
- Ethiek: respect voor mensen, dieren en het milieu garanderen
- Terroir: het vlees dat ons terroir sublimeert
Onze expertise
Kwaliteit, finesse en expertise
Wij staan bekend om onze knowhow, de kwaliteit van onze producten, de finesse van onze presentaties en onze expertise op het gebied van voedselveiligheid. Wij innoveren voortdurend om consumenten gezonde, evenwichtige, inspirerende en smakelijke producten te garanderen , die elke dag ter plekke worden gemaakt van lokale grondstoffen. Onze Groep werd meer dan 50 jaar geleden opgericht in Aubel en wordt vandaag ondersteund door een solide, professionele organisatie die haar groei verzekert via onze gedecentraliseerde slagerijen, delicatessenzaken en cateringafdelingen, geïntegreerd in de grootdistributie. In onze voortdurende zoektocht naar vooruitgang zetten wij ons in voor een duurzame ontwikkeling in België, met respect voor ons milieu en door onze expertise over te dragen op jongere generaties.
Trouw aan onze familiewaarden zetten onze professionele medewerkers zich in om onze klanten kwaliteitsservice en degelijk advies te bieden, in een sfeer van respect en aandacht.