Rundercarpaccio met olijven, parmezaancrumble, rauwe uien en Espelettepeper

Recept

Rundercarpaccio met olijven, parmezaancrumble, rauwe uien en Espelettepeper

Voorgerecht / Hoofdgerecht

Kenmerken

personne

Voor 2 gasten

Ingrediënten

  • 150 g Dufrais bereide rundercarpaccio
  • 8 zwarte olijven
  • ¼ rode ui
  • ¼ witte ui
  • 50 g boter
  • 50 g bloem
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • Q.S.: rozemarijnolie, fleur de sel, peper, Espelette-chilipeper

Het recept voorbereiden

Voorbereiding

  1. Bereid de uien: Snijd de rode en witte uien in dunne plakjes.
  2. Om de crumble te maken: Meng de boter, bloem, geraspte Parmezaanse kaas en een snufje Espelette peper in een kom. Kneed tot een deeg.

Koken

  1. De crumble bakken: Rol het deeg uit tot een dikte van 5 mm op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C, tot u een zandkoekje krijgt.

Dressuur

  1. Schik de carpaccio op een bord, bestrijk met rozemarijnolie en breng op smaak met fleur de sel en peper.
  2. Bestrooi de carpaccio met de uisnippers, de kwarten olijven en stukjes Parmezaan en Espelette peperkruim.

Juliens trucje

Om de smaken te versterken, kunt u in plaats van rozemarijnolie een olie met truffel- of hazelnootsmaak gebruiken.